top of page

SCHUCO AWS 70 HI

Bijgewerkt op: 24 nov. 2021


Als onderdeel van het Schüco AWS-systeemplatform biedt Schüco AWS 70.HI (High Insulated) aantrekkelijke oplossingsvarianten met uitstekende thermische isolatie met een diepte van 70 mm.

De basis hiervoor zijn de functionele, energetische en creatieve eigenschappen van de aluminium constructie: de perfect op elkaar afgestemde componenten combineren voordelen zoals uitstekende thermische isolatiewaarden, slanke aanzichtsbreedten en verborgen handmatige of geïntegreerde elektromechanische beslagen voor naar binnen en naar buiten openende ramen.

De hoge mate van systeemflexibiliteit zorgt ervoor dat het op een groot aantal verschillende manieren kan worden gebruikt voor een breed scala aan gebouwen: als gatvullende ramen, raamstroken of gevelelementen en in combinatie met Schüco-deursystemen.

Nog een voordeel voor architecten en planners: de grote keuze aan openingsmogelijkheden, zoals draaikiepramen met een draaihendel en bovenlichten en versies als drempelvrije openslaande ramen.

Binnen het systeemplatform is er een breed scala aan profielen om uit te kiezen: naast hoekstijlen en symmetrische en asymmetrische statische stijlen, biedt het ook verschillende vormgevingsvarianten en andere mogelijke combinaties met Schüco zonwerings- en ventilatiesystemen.

Dit betekent dat Schüco AWS 70.HI maatstaven zet op het gebied van planningsflexibiliteit en aantrekkelijke raamoplossingen mogelijk maakt voor uitgekiende, energiezuinige gebouwen.

38 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Origami

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page