ACOBO_LOOP_5.gif
  • Facebook
  • Instagram
logo wit_edited.png

OCMW Sint Niklaas De Spoele

Bijgewerkt op: nov 24

Schuco AWS 70HI


Een nieuwbouw zorgcentrum in de Lamstraat te Sint Niklaas met een oppervlakte + / - 4.707 m2 + 2 lagen ondergronds parkeren. Het gebouw bestaat uit een compact volume van 4 verdiepingen, dat wordt gedefinieerd door de grenzen van het perceel. Is omringt door grote terrassen met een centrale deel de patio. De patio, welke volledig rondom beglaasd is, hierdoor krijgt men licht en heeft men contact met de omliggende ruimte. Er is gebruik gemaakt van een profiel AWS 70 Hi met een rubberdichtingen tussen de verschillende raam segmenten. Dit bied ons een zeer snelle montage en een direct afgewerkt geheel. De gevel is geconstrueerd als een onregelmatige dambord met open en gesloten delen. Hier is het systeem AWS 70 Hi met verdekt liggend beslag en een kip voor draairaam met blokkering van de draai toegepast. Zo kunnen de bewoners genieten van een natuurlijke verluchting en heeft men een veilig gevoel. Een screen zorgt voor het nodig comfort. De toegang tot de terrassen gebeurt drempelloos, doordat de rail van het schuifraam ASS 70 Hi verdoken is in de vloer. Architect: LLOX architecten

(bronnen : www.llox.eu, de spoele, duco)




4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven