• Facebook
 • Instagram
logo_Tekengebied 1_edited_edited.png
SEARCH RESULTS

38 items gevonden

Blogposts (30)

 • House W

  Renovatieproject (bron Buro2018.be , The Art of Living – 📷 German Bourgeat)

 • Panorama Design

  Schuco ASE 67 PD. Wanneer je niets maar toch eigenlijk alles wil zien The new system we're loving at Acobo. Het nieuwe aluminiumsysteem Schuco ASE 67 PD maakt het mogelijk grote schuiframen te maken met een maximale transparantie (vleugelgrootte tot 3 m en gewicht tot 400 kg). Een dun centraal knooppunt van slechts 31 mm blijft zichtbaar.. Elegant en discreet, presteert de nieuwe Schuco ASE 67 PD ook op het vlak van toegankelijkheid. Door zijn 0-niveau drempel – een perfect vlakke doorgang tussen binnen- en buitenomgevingen – wordt de toegang bevorderd, ook voor kinderen, ouderen en gehandicapten. Dit schuifsysteem biedt ook mogelijkheid tot verschillende opstellingen met 2 verschillende vleugels: de 90 mm-versie maakt het mogelijk de vleugel volledig in de buitenkader te verwerken en garandeert betere prestaties in termen van waterdichtheid, terwijl de 57 mm-variant minder ruimte vraagt om in te bouwen, wat ideaal is in geval van renovatie. Zeer slanke profielen geven de mogelijkheid om het frame in het metselwerk te verwerken en de beglazingsoppervlakte te maximaliseren om zodoende ook om de toetreding van natuurlijk licht te optimaliseren. Het exclusieve sluitsysteem wordt volledig in de deur geïntegreerd en is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Voor een betere beveiliging is er ook de mogelijkheid om vensters te maken met een hoge anti-inbraakklasse, dit door verschillende sloten te combineren. Technische kenmerken op een rijtje: ⚡️systeem voor schuifelementen met thermische isolatie en met maximale transparantie lichtdoorlating ⚡️sluiting in het centrale knooppunt (geen handgreep) of zijdelingse sluiting met handgreep en geïntegreerd openingsmechanisme ⚡️uniek minimalistisch ontwerp van ergonomische handgreep ⚡️optimale integratie in het gebouw dankzij de lage 57 mm vaste framehoogte of vanaf 90 mm ⚡️31 mm doorsnede in beeld op het centrale knooppunt ⚡️bodemdiepte van het deurprofiel 67 mm ⚡️vast verborgen frame ⚡️vleugelafmetingen tot 3200 mm in de breedte en tot 3000 mm in de hoogte ⚡️inzetbaar glas met een dikte tot 49,60 mm ⚡️droge beglazing ⚡️deurgewicht tot 400 kg ⚡️innovatief schuifsysteem, gemakkelijk te verwijderen voor reiniging ⚡️wielen kunnen worden vervangen zonder de vleugel te verwijderen ⚡️0-niveau drempel, geen grondobstakels, gemakkelijke doorgang, waterdichtheid tot 300 Pa ⚡️windweerstand volgens UNI EN 122210 klasse C3 ⚡️luchtdichtheid volgens UNI EN 12207 klasse 4 ⚡️regenbestendig volgens UNI 12208 klasse 71 ⚡️thermische isolatie in overeenstemming met UNI EN ISO 10077-2 1,0W/m2K Productvoorstelling ASE 67 PD door Schuco Interview met Rafael Kampmann, Head of product management sliding systems , Schuco (bron www.schueco.com)

 • House M

  Renovatieproject (bron Adins-Vanlooveren.be)

Alles bekijken

Pagina's (8)

 • NAME-DROPPING | acobo.be

  Search ARCHITECTURAL POSTS LOOKING FOR THE LOVE ABOUT ACOBO NAME-DROPPING More Looking for the Love! xxx eShop Voor wie zijn ramen zo graag ziet! acobo.shop Architectural Posts read posts

 • | acobo.be

  Laat u inspireren! Uw persoonlijke bouwproject ?

 • ABOUT ACOBO | acobo.be

  Search ARCHITECTURAL POSTS LOOKING FOR THE LOVE ABOUT ACOBO NAME-DROPPING More ​ ACOBO werd opgericht in 1968 door Bruno De Roeck & Marcel Vleminckx, uit een verlangen naar een vooruitstrevende manier om gebouwen wind- en water dicht te maken. Het bedrijf groeide uit tot een creatieve plek voor aluminiumbewerking, betrokken bij allerlei vooraanstaande gebouwen, samenwerkend met de beste hedendaagse architecten en gebruikmakend van de nieuwste technieken. In 2008 volgde acobo.be, waar we updates geven over wat er leeft in de ramenwereld. Always with a touch of love, the Acobo signature!

Alles bekijken