top of page
ACOBO_LOOP_5.gif
  • Facebook
  • Instagram
logo wit_edited.png

Patio 25 tentoonstelling 'STILL'

presenteert

Veilinghuis Bernaerts, Amber Leys, Birgit Stulens, Klaar Prims en SCHUCO ASS 80 FD


In de binnentuin van veilinghuis Bernaerts opende Patio 25, een pop-upzomerbar. Van 11 augustus tot 4 september, open elke donderdag en vrijdag vanaf 18u en zaterdag en zondag vanaf 14u.De naam Patio 25 slaat op de verborgen binnentuin, die schuilgaat achter Museumstraat 25. Die binnenruimte met een Japanse kerselaar omgeven door wilde wingerd kwam er na de ingrijpende verbouwingen van het veilinghuis tien jaar geleden toen de foyer van de oude cinemazaal werd gesloopt. De tuin, gescheiden door een vouwschuifdeur ASS80FD, brengt daglicht in alle omliggende zalen en wordt ook geregeld voor recepties gebruikt.


Er zit niet alleen muziek in Patio 25, maar ook kunst. Eerst toont Karin Borghouts foto’s die ze maakte bij de lange restauratie van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten en Rudy Trouvé presenteert recente werken. Daarna stellen Amber Leys, Birgit Stulens en Klaar Prims tentoon.Vanavond 25/08 ontvangt Patio 25 geïnteresseerden vanaf 18u voor de opening van de nieuwe tentoonstelling STILL.

Zaterdag 27/08 speelt Sailah Soundsystem vanaf 14u een 10 uur durende set.

👉 Museumstraat 25, Antwerpen


meer info Veilinghuis Bernaerts en Patio25 : https://www.bernaerts.eu

meer info over dit project : https://www.acobo.be/post/veilinghuis-bernaerts


( bron : Veilinghuis Bernaerts en GVA)


#amber_leys #birgitstulens_photography #klaarprims.be #still #sailah_soundsystem #schueco #bernaerts.auctioneers #patio25 #ASS80FD #windowtailors #acoboprojects #loveisaluneed

76 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page