top of page

SmartActive systeem

Bijgewerkt op: 29 nov. 2021

Anti microbiële
De eisen betreffende hygiene worden steeds strenger in openbare gebouwen, met name door een groeiend aantal multiresistente kiemen. Recentelijk heeft de opkomst van het Covid-19 virus nogmaals bewezen dat bescherming tegen microben geen overbodige luxe is.

Daarom ontwikkelde Schuco in 2015 het eerste raamsysteem met antimicrobieel oppervlak. SmartActive is een oppervlaktebehandeling die actief bescherming biedt tegen microbes. Niet onbelangrijk in gebouwen waar ramen en deuren door veel verschillende handen geopend en gesloten worden.

Afhankelijk van de vereisten kan Schuco SmartActive flexibel op het raamsysteem worden toegepast: enkel voor de grepen als primair contactvlak, of voor de binnenkant van de totale raamconstructie.

SmartActive kan worden toegepast op handgrepen en profielen uit de Schuco AWS-reeks. De handgrepen zijn beschikbaar met poedercoating, INOX, INOX-look of geanodiseerd. De profielen zijn uitsluitend met poedercoating beschikbaar.

Bang voor kinderziektes? Geen nood; het SmartActive-systeem bewijst al vijf jaar lang haar efficientie en doeltreffendheid.
46 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Origami

bottom of page