ACOBO_LOOP_5.gif
  • Facebook
  • Instagram
logo wit_edited.png

Woonproject De Varens, Hove

Woonproject De Varens is gelegen op de Boechoutsesteenweg, vlak bij het centrum van Hove. De luxueus afgewerkte appartementen werden ontworpen door NOORD architecten met veel aandacht voor privacy. Dankzij de grote raampartijen en een slimme inplanting van de terrassen kan de bewoner ten volle genieten van de groene parktuin en extra veel zonlicht.

(📷 Cousteau)

Residentie De Varens is op vlak van wooncomfort helemaal afgestemd op efficiëntie en flexibiliteit. Alle overgangen (balkons, terrassen, inkomzones...) werden drempelloos ontworpen en de gemeenschappelijke inkompartijen zijn ruim bemeten, wat praktisch is. Nu en in de toekomst.


De schuifdeuren – ASS 70 BE VI van Schüco – zorgen voor een drempelloze verbinding tussen leefruimte en natuur. Tijdens de zomer bieden zij uitzicht op de stralende natuur die de residentie omringt en toegang tot het terras, terwijl ze tijdens de winter de leefruimte beschermen tegen alle natuurverschijnselen. Ze beschikken over een uitstekende waterdichtheid en met een K-waarde van 1,0 is er een absoluut minimum aan warmteverlies.

Daarnaast bieden de zonnewering van Renson en Harol bescherming tegen de zon zonder het uitzicht – geoptimaliseerd dankzij de slanke aanzichtbreedtes van de AWS 70 HI ramen van Schüco – te belemmeren. Voorts zijn de grote raampartijen bekleed met houten claustra’s die de privacy bevorderen. Zo kan de bewoner genieten van het uitzicht op zijn/haar eigen voorwaarden, zonder overgeleverd te zijn aan de natuurelementen of inkijk door buitenstaanders.

(Bron: https://www.coresdevelopment.be/nl/project/de-varens)

13 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven