top of page

Zwembad Kalmthout renovatie

Bijgewerkt op: 29 nov. 2021

Vanaf 1 maart 2020 werd het gemeentelijk zwembad van Kalmthout gesloten voor een grondige renovatie. Door betonrot waren er grote herstellingen aan de kuip nodig. Het bad werd ook opnieuw volledig waterdicht gemaakt en betegeld. Het einde van de werken 1 september 2020.

.

Schepen van sport Maarten De Bock: “In 2013 stelde de gemeente in de kelder van het zwembad betonrot vast. Onderzoek toonde aan dat renovatie mogelijk is. Die renovatie start op 1 maart. Maar het blijft niet bij enkel de renovatie van de kuip en het betonrot. Ook de douches en de perrons krijgen nieuwe tegels. In het groot bad komt er een nieuwe, ‘flauwe’ trap, die de toegankelijkheid verbetert.”

“De aannemer voorziet de zwemhal van een akoestisch plafond en een nieuw ventilatiesysteem. De inkom en de kleedkamers voor andersvaliden worden grondig heringericht”, gaat De Bock verder. “Na de heropening is er geen kassier meer, maar ga je door automatische poortjes het gebouw in en uit. Buiten komen er zonnepanelen op het dak en wordt het schrijnwerk vernieuwd.” (bron: bericht en afbeelding : Gemeente Kalmthout)
47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page